S van der Heijden

 

Niet iedere debiteur is een wanbetaler

Werkwijze

 

 

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Vandaag de dag is een debiteuren afdeling veel meer dan een afdeling waar cijfers worden verzameld en debiteuren worden gebeld. De debiteuren afdeling is een waardevol deel van het bedrijf wat zowel het management ondersteunt, als ook operations, marketing, en afdeling verkoop. Een succesvolle debiteuren afdeling heeft vooraf het beleid en de procedures van acceptatie tot liquidatie, intern afgestemd met de samenwerkende afdelingen. Wanneer doelstellingen zijn bepaald kan er in theorie niets meer fout gaan. Echter in de praktijk blijkt dit anders uit te vallen.

 

Onze visie is dat ieder bedrijf nastreeft om zo weinig mogelijk debiteuren te hebben en de financiŽle risicoís te beperken.

 

 

 

Onze werkwijze is direct, doeltreffend,effectief en project matig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de besparingen voor uw bedrijf, dan nodigen wij u uit om met ons contact op te nemen zodat wij in een persoonlijk gesprek dit kunnen onderzoeken. Na een vrijblijvend oriŽntatiegesprek, ontvangt u dan van ons een voorstel.